Tekultur

Gillar du te så gillar du oss

Vi skiljer oss från mängden

Som Göteborgs enda renodlade tebutik är vår strävan att alltid erbjuda stans bästa, bredaste och mest spännande produktsortiment.

Vårt utbud består av hundratals högkvalitativa teer, tekannor, burkar, silar och andra specialtillbehör. Grunden i sortimentet utgörs naturligtvis av teerna, och till skillnad från somliga har vi inte glömt bort de naturella, "rena" varianterna – tvärtom är det dessa som intresserar oss allra mest. Hos oss hittar du till exempel många utsökta japanska teer av mycket hög kvalitet, exklusiva vita teer från Kina och mustiga svarta från Nepal. Eller varför inte testa våra ovanliga oolongteer från Korea och Thailand?

Men naturligtvis säljer vi även mängder av teer smaksatta med frukter, bär, blommor, kryddor, mynta, choklad, lakrits... Vi har också ett urval av fina rooibosteer, ett par ört- och kryddblandningar samt Sydamerikas svar på te: Yerba mate.

Hos oss är varje tesort noggrant utvald för att den tillför något till just vårt sortiment. Vi samarbetar med en rad olika leverantörer – från Europas storgrossister till små nischade specialimportörer – för att kunna handplocka det bästa från var och en. Dessutom är vårt mål att tillhandahålla så många ekologiska produktalternativ som möjligt, utan att göra avkall på kvalitet eller sortimentsbredd. I dagsläget är ca 80% av alla våra teer ekologiskt odlade, och målet är att fortsätta öka denna andel.

Vår strävan är också att alltid erbjuda
prisvärda teer, oavsett kategori eller kvalitetsnivå – du får med andra ord valuta för pengarna vilket te du än väljer. Och kom ihåg: Även "dyra" teer kostar sällan mer per liter än vanligt mineralvatten!
Stacks Image 267
Inte bara det gamla vanliga.
Eftersom vi är nyfikna av oss, är vårt sortiment i ständig förändring. Fråga gärna efter våra nyheter – chansen är stor att det har tillkommit något nytt sen sist! Du kan också enkelt hålla dig uppdaterad genom att gilla oss på Facebook (klicka på "F"-knappen högst upp till höger).
ADRESS
Tekultur
Andra Långgatan 7
413 03 Göteborg
ÖPPETTIDER
Vardagar: 10.00 – 18.00
Lördagar (jämna veckor): 12.00 – 16.00
Lördagar ojämna veckor samt sön- och helgdagar är butiken stängd.

OBS! v. 39 och 40 gäller det omvända beträffande lördagarnas öppettider. Lördag 1/10 är butiken öppen. Lördag 8/10 är butiken stängd.
TELEFON & E-POST
0723 70 72 07
info(a)tekultur.nu