Adress

Andra Långgatan 7
413 03 Göteborg

Kontakt

072 – 370 72 07
info@tekultur.nu
a

För kaféer
och restauranger

Kvalitetsprodukter för din verksamhet

Du som driver kafé eller restaurang kan ha mycket att vinna på att välja rätt televerantör. Det stadigt ökande intresset för te innebär att kunderna ställer allt högre krav på såväl kvalitet som utbud. Att erbjuda ett bra, genomtänkt sortiment blir därför viktigt för att signalera medvetenhet och engagemang.

Hos oss hittar du hundratals utvalda teer från många av Sveriges och Europas främsta leverantörer på samma ställe. Det gör att du kan presentera ett handplockat, unikt sortiment som passar för just din verksamhet. Vill du kanske enbart servera ekologiska sorter, eller söker du högklassiga teer till en specifik meny? Vi har garanterat något som passar.

Du behöver inte heller köpa kilovis av varje tesort, vilket innebär att du kan erbjuda ett större urval utan risk för att behöva slänga utgånget te. Vi hjälper gärna till att plocka ihop ett passande sortiment och kan ge bra rabatter till våra samarbetspartners.

För frågor och rådgivning, skicka ett mejl till info@tekultur.nu eller besök oss i butiken!

OBS! Tekultur vänder sig främst till konsumenter och mindre verksamheter i Göteborgsområdet. Är du intresserad av att köpa större mängder te eller tillbehör (exempelvis för återförsäljning) rekommenderar vi istället att du kontaktar valfri importör/grossist.